søndag 23. august 2009

Jenter på tur...

"Jenter på tur" ble fort et slagord for oss OP jentene, da vi hadde klart å bare ta med oss INNERteltene, istedet for ytterteltene til Orros (var mest så gutta kunne angre på at de ikke ville bære telt.. ;). Odd Erik, den kjekke linjelæreren vår tok det hele med et stor smil, og verdens snilleste Hallstein (stippen vår) tok med seg ytterteltene på sykkel (halvparten av klassen syklet), så alt ordent seg (Det bruker og ordne seg for snille jenter nemlig!).


Torsdagskvelden ble brukt til sang, dans og lek (for de som orket være med....), og for oss slækkiser på OP; kose rundt bålet i "leiren vår". Alle linjene hadde slått opp teltene sine sammen og laget en liten leir, for å
 bli bedre kjent. Vår var helt klart kosligst, og den som stortsett alltid hadde bål og bålkos!

YNGVE MELDTE SEG SELV OG MEG PÅ TIL "HEMMELIG OPPDRAG", SOM ETTERHVERT VISTE SEG Å VÆRE Å TØMME UTEDOENE!!!!! Det var ikke akkurat hurra-meg-durra!! Yngve er forresten en i klassen min, og vi har skikkelig funnet tonen, kjempetrivelig kar!
Fredagen var det forskjellige turer vi kunne være med på. Jeg og Ragnhild valgte å gå tur med valpene. (Harald, lærer på hunekjøring, + hundekjøringsklassen h
adde med seg omlag 20 alaska-huskyer, hvorav en tispe med SJU FEM UKER GAMLE VALPER. Elsk!). Vi gikk i toppen fem min. f
ør vi satte oss ned, lagde bål og bare koooosa med valpene. Herregud for noen nurk!! 
På kvelden hadde vi Orros Olympic Games Extreme, noe som ikke var på langt nær så ekstremt så det høres ut som. Vi ble delt inn i åtte lag, som skulle gå rundt på forskjellige poster. Det hele var veldig likt vikingdagen som vi hadde på tromsdalen vgs, med bla kleslenke, bøtteleken og en heeeel del smisking for ekstrapoeng. Mitt lag vant ikke denne gangen heller, men vi hadde det sinnykt artig, og hadde den leeeengste kleslenken av alle!
Senere var det bare kos og pjusk og massasje til den store gullmedaljen. 

Lørdag kunne vi velge hvilke turer vi ville gå hjem. Valgte å gå på Helletoppen (601 moh), en tur som var ca en mil lang. Flott tur i viddelandskap, med innlagt lunjs ved ett vann, hvor Børge og Tore i klassen BADET!!
Det er så utrolig mange hærlige mennesker her, og det føles som om man har kjent hverandre kjempelenge allerede, - og dette var bare første turen! OP-klassen er SKIKKELI ELSK!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar