lørdag 29. august 2009

Den store tafsedagen!

Nå har vi hatt førstehjelpskurs i to dager her på Øytun. I går hadde vi stasjonsøvelser inne, og i dag har vi vært i skogen og jobbet med de forskjellige ”ulykker” hvor vi fikk bruk for alt vi gjennomgikk i går. Vi har bla reddet Hallstein fra snøskred (gjorde ett ærlig forsøk i allefall!!), prøvd å roe ned en gal Einar som hadde skremt en elg ut i veien foran kjæresten sin så kjæresten krasjet på sykkel (endte med at vi bant han fast), reddet Fredrik fra å drukne (men han var ikke helt fornøyd med at vi ikke hadde kledd av han på ordentlig!), reddet Ingrid og Aslak fra forbrenningsskader og enda mer til! Dagen har vært utrolig lærerik, å jeg har kjent på så mange mager, kjent på ryggrader, ligget helt inntil for å varme, holdt i hender, støket og beroliget så mange som aldri før.  Har så å si ”tafset” på alle stippene!

Noen av postene var litt for drøye for min del,  så på siste post endte det med at jeg og presten på skolen, Magnar, gikk hjem før vi var ferdige. Det var veldig fint å prate med noen når ting kom litt for tett innpå.

På øytun er det tradisjon om at når noen har skikkelig funnet tonen, klirrer alle i glassene ved middagen. Da må disse to reise seg opp og hugleiksteikna/trutsleike hverandre, og i dag allerede fikk vi vårt første par! Henrik og Ida som begge går flyt, og bor på Nassa sammen med Ragnhild. De er kjempesøte sammen, og det er skikkelig koselig at de har funnet tonen. Det blir nok mer klirring etter hvert, statistisk sett får over 40% av Øytunelever seg kjæreste i løpet av året!!

I dag er det årets første elevkveld. Dette er noe som er fast hver lørdag, og vanligvis er det klassevis dette foregår. I dag skal lærerne/personalet står for mat og underholdning, og temaet er cowboy/indianer. Blir nok indianerkostyme for min del, skal slenge ut bilder etter hvert. 

2 kommentarer:

  1. Trur det blir Alta på mæ neste år! ;D

    SvarSlett
  2. Æ e ikke misunnelig i det HEEEEELE tatt! Det ser virkelig ut tel at du e i ditt ess og æ e kjempegla for det! Klem fra Florida! =)

    SvarSlett